Omgeving

Onze camping ligt centraal tussen de historische stad Goes, het recreatiegebied de Oosterschelde – en de dorpjes Kapelle en Kattendijke.

Het dorp Kattendijke had vroeger een heus buurtschap: de langgerekte Monnikendijk, die inmiddels zo ongeveer aan Kattendijke vastgeklonken is, tussen 1180 en 1200 werd deze dijk door cisterciënzer monniken aangelegd.

De camping ligt op 6 km vanaf Goes en 2 km van Kapelle. Alle voorkomende supermarkten, warme bakkers, postkantoor, uitgebreid winkelcentrum, woonboulevard, enz zijn binnen 10 minuten met de fiets te bereiken.
De Oosterschelde bevindt zich op 2 km van onze camping met een klein zandstrandje. Yerseke, bekend van de mosselen en oesters, ligt op 8 km.

Evenementen

Fietsen in de omgeving

Minicamping Zwartenburg is het ideale startpunt voor fietstochten door het prachtige Zuid – Beveland. Even lekker ontspannen en genieten.
U krijgt van ons fietsroutes waarmee u de mooiste plekjes ontdekt en u komt bovendien veel over de omgeving te weten. De omgeving is een waar paradijs voor zowel de wandelaar als voor de fietsliefhebber. Zo kunt u heerlijk fietsen door de polders en langs de zeedijken. Diverse fietsroutes (fietsnetwerk Zeeland routenummer 54 en 48) lopen langs onze minicamping.

Hieronder een aantal links en een aantal fietsroutes.

Verder in de omgeving